
-
KROK 1 - REGENERACJA JELIT
-
DIETA NATURALNA 3B - PRAKTYKA
- KUCHNIA NATURALNA GŁÓWNE ZASADY
- BIAŁKA
- WĘGLOWODANY – SKROBIA
- WĘGLOWODANY – WARZYWA PRZYGOTOWANIE
- WĘGLOWODANY – WARZYWA ZIELONE
- WĘGLOWODANY – WARZYWA NIEZIELONE
- WĘGLOWODANY – SOKI Z WARZYW
- WĘGLOWODANY – OWOCE
- TŁUSZCZE
- PRZEPISY – PRASOWANKA
- PRZEPISY – PLACEK GRYCZANY
- PRZEPISY – CHLEB BEZGLUTENOWY
- PRZEPISY – POTRAWA JEDNOGARNKOWA
- PRZEPISY – DOMOWYCH WĘDLIN
- PRZEPISY – DOMOWE MLEKO ROŚLINNE
- PRZEPISY – SOS WINEGRET
- PRZEPISY – MASŁA GARNI I DOMOWYCH OLEJI
-
KROK 2 - LIKWIDACJA PSEUDOALERGII
-
KROK 3 - PROFILAKTYKA PRZECIWASTMATYCZNA
-
KROK 4 - DETOKSYKACJA ORGANIZMU
-
KROK 5 - NABYWANIE ODPORNOŚCI NA SUBSTANCJE SZKODLIWE
-
KROK 6 - UTRZYMANIE EFEKTÓW LECZNICZYCH PROGRAMU
0,00 average based on 0 ratings
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Polecany
- Czas trwania 52 week
- Uczestników 315