WĘGLOWODANY – SKROBIA – OPIS

Po obejrzeniu tej lekcji:
    • Dowiesz jaki udział procentowy stanowią węglowodany w programie 6 kroków 
    • Otrzymasz wykaz kasz i ryżu dozwolonego w moim programie
    • Dowiesz się czy można stosować w diecie samopszę i płaskurkę
    • Dowiesz się czy można jeść ziemniaki oraz bataty
    • Poznasz dopuszczone formy kasz i ryżu w trakcie stosowania programu
    • Dowiesz się w czym przechowujemy kaszę i ryż
    • Poznasz największy błąd jaki popełniają pacjenci przygotowując kaszę i ryż do spożycia
    • Dowiesz się jak uniknąć zaburzenia gospodarki cukrowej spożywając kaszę i ryż
    • Dowiesz się jaki wpływ maja kaszę na rozwój alergii na roztocza
    • Poznasz jak prawidłowo powinno się płukać kaszę
    • Dowiesz się kiedy dieta bezglutenowa szkodzi
    • Dowiesz się czy znaczek przekreślonego kłosa gwarantuje produkt bezpieczny dla alergika
    • Zapoznam Cię z tematem młynków do mielenia kasz
error: Ten materiał jest chroniony!